Lyf dh makin boring. Aku tringat ngan Megazoid Uranium yg aku wat tym skolah dulu. Ntah maseh de yg simpan ke x. Aku cari balik cd aku burn sume keje aku tym tu, jmpe tp xdapat nk bukak lagi. Juz die nye kulit depan je dpt bukak. Rindu. Well, aku xtau pe kaba dh member aku skarang. Mudah-mudahan diorang sume sehat. Ah, aku baru tringat,aku plan nak beli safety boot next month. Kalau korang de cadangan jenama pe yg baek nyer, korang anta je kat aku keyh. Pahtu aku beli and share ngan korang pe pendapat aku ngan boot tu.. Then, one more thing.. actually, aku de minat sorang awek kt J&J Cafeteria. Dari dulu lagi aku nak mintak number phone die,tp asyik xkesampaian je.. N skarang, aku dh melepas, sbb die dh brenti keje n sambung study balik..so, kepada korang sume, kalau korang de minat kat sape2, usha je. Tokse malu. Sbb klu malu nanti mnyesal.. ^_^ Ja, matta ne..